HJEM Om Larvik by Nyheter Shopping byen Tjenester Postkort Hjelp oss Nyhetsbrev Om Oss Kontakt Oss
Shopping byen

 
 

 

I Larvik har vi holdt på med byhandel lenge, ja faktisk lengst i hele Norge.

Rett utenfor byen ligger Kaupang som er norrønt for kjøpested, handelsplass. Skiringssal-kaupangen betraktes som Norges første by. Man antar at det på 800-tallet kan det ha bodd 400–600 mennesker der.

I dag er det containerskipene som seiler inn til Larvik i vikingskipenes kjølvann. Opp mot 70.000 containere lastes og losses årlig over Larvik Havn, noe som har gjort oss til Norges nest største containerhavn.

Handel og shopping ligger altså i blodet til oss fra Larvik. Hvorfor ikke ta turen hit og handle og få inspirasjon i flere enn 200 butikker. Her finner du alt fra små koselige spesialbutikker til de største kjedebutikkene som finnes i Norge.

Byen rommer også flere hyggelige spisesteder, utesteder og kafeer. Her er det gåavstand mellom butikkene og spisestedene, og parkering i sentrum er gratis.

Larvik by har med rette, kalt seg «Porten til Europa». Når du har shoppet ferdig i Larvik by kan du jo ta en tur til Danmark. Fra Larvik går SuperSpeed over til Hirtshals på 3 timer og 45 minutter.

Visste du forresten at en av Norges eldste bedrifter ligger i Larvik? Treschow-Fritzøe har historie som går helt tilbake til 1500-tallet og er fortsatt i drift.HVA SKJER
 
 
juni 2024
ma  ti on to fr
juli »»   

 
 

LINKER

www.larviknf.no
www.larvik-by.no
www.linklarvik.no
www.larvik.kommune.no
www.larvikibilder.no
www.larbib.no


Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

 Copyright © Larvikby.no 2015. Larvikby.no innehar alle rettigheter til tekst, bilder og illustrasjoner på www.Larvikby.no
sine websider. Alt materialet er lovmessig beskyttet for kopiering. Innholdet på denne websiden kan ikke bli kopiert,
distribuert, endret eller gjort tilgjengelig for tredje part til kommersiell bruk, uten avtale. 

Webredaktør: Yngve Rakke   tel: 911 23 222