HJEM Om Larvik by Nyheter Shopping byen Tjenester Postkort Hjelp oss Nyhetsbrev Om Oss Kontakt Oss

 
 

Larvik by - Bygavekort

Larvik by er en medlemsorganisasjon som jobber for å stimulere til mer handel og økt aktivitet i Larvik sentrum. Mennesker som kommer til Larvik by skal vite at byen har sjel og historie. Her finnes butikker, betjening, tradisjoner og møteplasser som har vært kjære innslag i bybildet i generasjoner.

Selskapet er eid av næringsdrivende i byen og alt overskudd skal gå direkte tilbake til handlende i sentrum. Larvik var blant annet den første byen i Norge med «Nattby», og i 2014 var det 30-års jubileum for denne tradisjonen! I tillegg til høyt aktivitetsnivå for medlemmene, har selskapet ambisjoner om å være en bidragsyter i utviklingen av Larvik, og samarbeider tett både med byens politiske miljø og det øvrige næringsliv. Larvik by AS gir ut sitt eget magasin, ZNTRM, to ganger i året og har ca.140 medlemsvirksomheter.

 

Leder: Paal Espen Wingaard

Tlf: 906 28 114     
E-post: post@larvik-by.no
Web: www.larvik-by.no

Besøksadresse:
Jegersborggate 9
3256 Larvik

 

KUNSKAPSRIK
Mennesker som kommer til Larvik by skal vite at byen har sjel og historie. Her finnes butikker, betjening, tradisjoner og møteplasser som har vært kjære innslag i bybildet i generasjoner.

LEVENDE
Larvik by skal være regionens hjerte, et varmt hjerte – og et hjerte som slår. Det skjer ting i byen. Det skjer ting hver eneste dag. Hit kommer du ikke bare for å handle. Hit kommer du også for å kjenne pulsen slå, for å treffe kjente – men også for å treffe det ukjente.

IMØTEKOMENDE
Larvik by er en medlemsorganisasjon som jobber for å stimulere til mer handel og økt aktivitet i Larvik sentrum. Selskapet er eid av næringsdrivende i byen og alt overskudd skal gå direkte tilbake til handlende i sentrum. Larvik var blant annet den første byen i Norge med «Nattby», og i 2014 er det 30-års jubileum for denne tradisjonen! I tillegg til høyt aktivitetsnivå for medlemmene, har selskapet ambisjoner om å være en bidragsyter i utviklingen av Larvik, og samarbeider tett både med byens politiske miljø og det øvrige næringsliv. Larvik by AS gir ut sitt eget magasin, ZNTRM, to ganger i året og har ca.140 medlemsvirksomheter.

LOGOENS BETYDNING
I lys av Larvik bys verdier er hjertet en naturlig del av logoen. Det signaliserer både verdiene «levende» og «imøtekommende». «Bølgen» i logoen symboliserer fjordbyvisjonen, byens nærhet til sjøen og det uttalte ønsket om å knytte sentrum enda nærmere vannet.

 

Elektronisk BYGAVEKORT - 70 brukersteder >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner

Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon


HVA SKJER
 
 
juni 2024
ma  ti on to fr
juli »»   

 
 

LINKER

www.larviknf.no
www.larvik-by.no
www.linklarvik.no
www.larvik.kommune.no
www.larvikibilder.no
www.larbib.no


Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

 Copyright © Larvikby.no 2015. Larvikby.no innehar alle rettigheter til tekst, bilder og illustrasjoner på www.Larvikby.no
sine websider. Alt materialet er lovmessig beskyttet for kopiering. Innholdet på denne websiden kan ikke bli kopiert,
distribuert, endret eller gjort tilgjengelig for tredje part til kommersiell bruk, uten avtale. 

Webredaktør: Yngve Rakke   tel: 911 23 222