HJEM Om Larvik by Nyheter Shopping byen Tjenester Postkort Hjelp oss Nyhetsbrev Om Oss Kontakt Oss

 
 

Gavekort - Nordbyen

Nordbyen er Larviks største kjøpesenter med 50 butikker. Her finner du trendy og moderne butikker som er kilder til fornyelse og inspirasjon. Alle de store kjedebutikkene er samlet under ett tak, og på utsiden av senteret finner du 620 gratis parkeringsplasser.


På Nordbyen finner du apotek (som følger senteretsåpningstid og er åpent til 20 på hverdager), moderne stellerom (og gratis bleier kan du hente i kundesenteret), låsbare oppbevaringsskap og betjent kundesenter.

 

GAVEKORT:

Elektroniske gavekort er den perfekte gave - mottaker får akkurat det de ønsker seg!

Kortet kan lades med valgfritt beløp fra 100,- til 5.000,-.

Det koster kr. 10,- å kjøpe et elektronisk gavekort, omslag med plass til personlig hilsen og konvolutt følger med hvert kort.
 
Mottaker kan selv velge hvor kortet skal brukes, kortet kan benyttes i de aller fleste butikkene på senteret*, samt på flere populære kjøpesentre i hele Norge. Her kan mottaker velge å handle i butikker innen mat, mote, sport, teknikk, skjønnhet og interiør. Valgene og mulighetene er uendelige!

Totalbeløpet kan deles opp og man kan handle i flere butikker med samme kort. Saldo på kortet kan man lese av i de fleste betalingsterminaler på sentrene, på gavekortautomater der de har det, eller på denne siden, og på www.sentergavekort.no.

 
Gavekortene kan kjøpes

- i Kundesenteret på Plan 1 i senteret. Kundesenteret er åpent i senterets åpningstid. Av sikkerhetshensyn kan gavekort kun handels med bankkort (ikke kontanter).
- på vår Webshop. Der har du mulighet til å laste inn egne bilder og gjøre gavekortet helt personlig. Kortet blir sendt til ønsket adresse per post – enkelt og greit!

Ved kjøp av gavekort fra senteret aksepteres bankkort og kredittkort som Visa og Master Card som betalingsmiddel. Vi tar ikke imot kontanter.
   
Se www.sentergavekort.no for en oversikt over sentrene som gavekortet kan brukes på.
 
Elektroniske gavekort er det samme som kontanter og mistet kort refunderes ikke. Kortet kan ikke innløses i kontanter, hverken helt eller delvis. Kortet har en varighet på 3 år.
 
*Vi tar forbehold om at noen butikker kan tre inn og ut av ordningen.


Kundesenter:Tlf 33 16 54 54

Nordbyen Yttersøveien 2
3274 Larvik

Center Manager:
Stig Eriksen
stig.eriksen@steenstrom.com

  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner

Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon


HVA SKJER
 
 
juni 2024
ma  ti on to fr
juli »»   

 
 

LINKER

www.larviknf.no
www.larvik-by.no
www.linklarvik.no
www.larvik.kommune.no
www.larvikibilder.no
www.larbib.no


Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

 Copyright © Larvikby.no 2015. Larvikby.no innehar alle rettigheter til tekst, bilder og illustrasjoner på www.Larvikby.no
sine websider. Alt materialet er lovmessig beskyttet for kopiering. Innholdet på denne websiden kan ikke bli kopiert,
distribuert, endret eller gjort tilgjengelig for tredje part til kommersiell bruk, uten avtale. 

Webredaktør: Yngve Rakke   tel: 911 23 222