HJEM Om Larvik by Nyheter Shopping byen Tjenester Postkort Hjelp oss Nyhetsbrev Om Oss Kontakt Oss

 
 

Bølgen Kulturhus - Kurs og Konferanse

Legg ditt neste dagmøte til Bølgen. Bølgen kulturhus i Larvik er perfekt for dagsmøter og kveldsarrangementer for næringslivet og offentlig sektor. Beliggenheten er fantastisk med gode parkeringsforhold. Bølgen ligger i sjøkanten med Indre Havn, Fritzøe Brygge og Farris Bad som naboer.

Våre ulike møtefasiliteter fungerer godt for møter og konferanser fra 2 - 550 personer. Bølgen har bl.a. hele 4 auditorier i varierende størrelse, Galleri Bølgen for uformelle samlinger og Sanden Bar & Restaurant med den spesielle Bølgen-lunsjen.

Ta kontakt for et godt tilbud!

FASILITETER:
Bølgen kulturhus er perfekt for dagmøter og kveldsarrangementer for næringslivet og offentlig sektor. Beliggenheten er fantastisk med gode parkeringsforhold. Vi har topp moderne av-utstyr for lyd og bilde, og vi har en unik arrangørkompetanse med teknisk garanti for at alt virker som avtalt.

Dette, kombinert med mulughet for skreddersøm og fleksible lokaliteter, gjør at vi kan tilby et dagmøtekonsept som er unikt i Vestfold og Grenlandsregionen.

Våre ulike møtefasiliteter fungerer godt for møter og konferanser fra 2-550 personer. Bølgen har hele 4 auditorier samt mindre møterom med ulike oppsett.

Galleriet er ideelt for uformelle samlinger, coctails og mingling. Bølgen egner seg godt til kick-off og messer. Vi tilbyr også kveldsarrangementer, da gjerne i forbindelse med vårt rikholdige kulturprogram.

Lokale Max ant. pers
Storsalen 504
Blåboksen 90 kino-oppsett
Sanden Scene ant kommer
Bølgen 1 186
Bølgen 2 118
Bølgen 3 118
Galleriet 200
VIP-rom 20

Ved tekniske spørsmål, ta kontakt med teknisk leder Espen Solum på espen@bolgenkulturhus.no

I tillegg har vi et utstillingsområde som egner seg glimrende til produktlanseringer, utstillinger og messe

GALLERI BØLGEN:
Bølgen har et eget kunstgalleri på over 300 m2 som egner seg godt til mingle- og pauseområde i møte- og konferansesammenheng. Galleriområdet egner seg ypperlig til en forfriskning før middag, presentasjoner, samlinger, og har varierte og spennende utstillinger iscenesatt i nært samarbeid med Larvik Kunstforening.

Galleriet brukes også som møterom, og gir en spesiell atmosfære. Kulturelle innslag kan gjerne gjennomføres her. En fargerik og morsom møteplass.

BØLGENS KULTURSPESIAL:
De aller fleste møter og konferanser har et formål. Det kan være ulike målsettinger, men som arrangør og initiativtaker vil man gjerne at seansen skal bli husket og være vellykket på alle måter. Siden vi er et kulturhus og har utallige kulturelle kontakter, tilbyr vi ulike kulturelle opplevelser som passer deg og din konferanse.

Et kulturinnslag gjør konferansen eller møtet bedre og mer minneverdig.

SERVERING:
Helt nederst på sørsiden av Bølgen mot sjøsiden ligger Sanden Kafé & Bar med lyse og trivelige serveringsarealer ute og inne.

  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner

Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon


HVA SKJER
 
 
juni 2024
ma  ti on to fr
juli »»   

 
 

LINKER

www.larviknf.no
www.larvik-by.no
www.linklarvik.no
www.larvik.kommune.no
www.larvikibilder.no
www.larbib.no


Medlemssider:
Brukernavn

Passord

 

 Copyright © Larvikby.no 2015. Larvikby.no innehar alle rettigheter til tekst, bilder og illustrasjoner på www.Larvikby.no
sine websider. Alt materialet er lovmessig beskyttet for kopiering. Innholdet på denne websiden kan ikke bli kopiert,
distribuert, endret eller gjort tilgjengelig for tredje part til kommersiell bruk, uten avtale. 

Webredaktør: Yngve Rakke   tel: 911 23 222